Extra paar zolen

Extra paar zolen met mogelijke vergoeding door uw zorgverzekering

In de meeste aanvullende pakketten is podotherapie/voetzorg opgenomen. Is dit bij u het geval, dan kunt u – als u dit wenst- elk jaar een paar nieuwe zolen aanschaffen.

Bij dit advies willen we wel direct aangeven dat de zolen die wij voor u vervaardigd hebben over het algemeen meerdere jaren meegaan, afhankelijk van de intensiteit van het gebruik.

Een extra paar zolen is echter vaak handig en nuttig; het wisselen van de zolen naar een ander paar schoenen is niet meer nodig en de afwisseling is goed voor het behoud van de zolen en de demping.

Wij adviseren u, wanneer u gebruik wilt maken van uw resterende vergoeding, in de voorwaarden van uw aanvullende verzekering na te gaan wat u vergoed krijgt. Informatie over vergoedingen vindt u ook op www.podotherapie.nl/vergoedingenoverzicht/. Het is belangrijk om te weten dat bij de aanvullende pakketten het eigen risico niet van toepassing is.

Als uw zolen nog steeds voldoen en u wilt alleen een extra paar zolen, dan hoeft u hiervoor niet op consult te komen. Wij bieden de mogelijkheid om een extra paar zolen, telefonisch of per e-mail te bestellen. U kunt hiervoor contact opnemen met onze secretaresses via het telefoonnummer 0499-393352 (alle werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur) of een e-mail sturen naar het mailadres: info@podotherapiebrons.nl onder vermelding ‘Extra paar zolen’. Vergeet niet uw naam, adresgegevens, geboortedatum en telefoonnummer te vermelden. Deze manier van bestellen is eenvoudig voor u en u bespaart de kosten van een consult.