Corona

Corona

Team Podotherapie Brons volgt de RIVM maatregelen in de praktijk om het COVID-19 virus zo goed als mogelijk het hoofd te bieden.  Zoals gebruikelijk volgen we de richtlijnen Hygiëne en Infectiepreventie, waarbij wij nog vaker dan normaal onze handen wassen en desinfecteren. Ook schudden wij geen handen meer.

Alle podotherapeuten moeten zich gezond voelen en mogen geen lichte symptomen van het Covid-19 virus hebben (d.w.z. geen keelpijn, gevolgd door een droge hoest en neusverkoudheid, ademhalingsklachten en/of koorts). Zijn er gezondheidsklachten, dan blijven ze thuis.

 

Extra praktijkmaatregelen (tot ten minste 6 april)

  • Praktijk is alleen open voor medisch noodzakelijke handelingen.

 

  • Enkele afspraken zullen anders worden vormgegeven, indien dit voor u het geval is, dan nemen wij contact met U op. Wanneer u geen bericht van ons ontvangt, gaat uw afspraak gewoon door zoals afgesproken, tenzij u dit zelf niet wilt.

 

  • Afspraken om de zolen op te halen gaan niet door. De zolen worden naar u toegestuurd.

 

  • We zullen niet meer bij mensen op huisbezoek gaan omdat we daar onze richtlijn hygiëne en infectiepreventie niet kunnen opvolgen.

 

  • Zorg dat u niet te vroeg aanwezig bent op de afspraak, zodat de wachttijd tot een minimum wordt beperkt. Indien mogelijk heeft het de voorkeur dat u alleen komt.

 

  • Kom niet naar de praktijk om een afspraak in te plannen. Als u een afspraak wilt plannen, kunt u ons bereiken via 0499-393352 of info@podotherapiebrons.nl

 

Verkoudheidsklachten?

Meld het ons als u verkoudheidsverschijnselen heeft, u zich niet lekker voelt of niet comfortabel voelt om op een afspraak te verschijnen. Wij verzetten uw afspraak. Uiteraard zullen hiervoor geen kosten in rekening worden gebracht.